Kampanya - Kaza Sigortası

Bireysel Kaza Sigortası yaptırın, olası risklere karşı hem ailenizi hem de sizi güvence altına alalım. Siz sadece uzun ve sağlıklı bir yaşamın keyfini çıkarın!


Ferdi Kaza Sigortası, sigortalının bir kaza sonucu yaşamını yitirmesi, yaralanması ya da sakat kalması gibi riskler sonucu oluşacak maddi kayıpları en aza indirerek sigortalıya ve ailesine güvence sunar.


Teminatlar


Ana teminat Kaza Sonucu Vefat ve Kaza Sonucu Maluliyet teminatlarıdır. Bu teminatlara ek olarak Kaza Sonucu Tedavi Masrafları, Kaza Sonucu Gündelik Tazminat teminatları opsiyonel olarak tercih edilebilmektedir.


 


Alım Talimatları

Tüm teminatların deprem halinde geçerli olması için ek prim ödenerek deprem ek teminatı alınabilir.




Kaza Sonucu Vefat

Sigortalı derhal veya kaza tarihinden itibaren bir sene zarfında vefat ettiği takdirde, poliçede belirtilen teminat tutarı menfaatdar(lar)ına ödenir.




Kaza Sonucu Maluliyet Teminatı

Sigortalı derhal veya kaza tarihinden itibaren iki sene zarfında daimi malul kaldığı takdirde tıbbi tedavinin sona ermesi ve daimi maluliyetin kesinleşmesi durumunda poliçede belirtilen teminat tutarı kaza sigortası genel şartlarında belirtilen oranlarda sigortalıya ödenir.




Kaza Sonucu Tedavi Masrafları

Kaza gününden itibaren bir sene zarfında tahsis edilmiş doktor ücreti ile ilaç, radyografi, banyo, masaj ve diğer tedavi masrafları (nakil ücretleri hariç) poliçede belirtilen teminat tutarı kadar sigortalıya ödenir.




Kaza Sonucu Gündelik İş Görememezlik Tazminatı

Sigortalının bir kaza sonucu geçici olarak çalışamayacak duruma düşmesi halinde, çalışamadığı her gün için belirlenmiş olan gündelik tazminat, toplu olarak sigortalıya ödenir. Gündelik tazminat teminatı için azami tazminat süresi 200 gün ile sınırlıdır.




Kimler Bu Sigortaya Katılabilir?


Bu sigortadan 16 - 65 yaşları arasındaki kişiler faydalanabilir.


Sigorta Süresi ve Prim




  • Sigorta süresi 1 (bir) yıldır. Devam etmek istediğiniz takdirde her yıl yenilenir.

  • Teminatlarınızı seçiminize göre, Türk Lirası veya döviz cinsinden belirleyebilirsiniz.

  • Primler, kişinin seçtiği teminat miktarına ve meslek risk grubuna göre değişmektedir.


Web Tasarım Ankara, Web Tasarımı Ankara
kepenk tamiri ray dolap ankara mutfak dolabı ankara banyo dolabı ankara vestiyer ankara duvar ünitesi ankara gardrop ankara tv ünitesi ankara vestiyer duvar ünitesi tv ünitesi gardrop mobilya mobilya ankara bamya çorbası etli ekmek mevlana pide bıçak arası konya tandır kuzu tandır fotokopi makinası fotokopi web tasarımı ankara turizm web sitesi kars turları ankara çıkışlı turlar doğum fotoğrafçısı Solar Panel aluminium Solar Pv Aluminium Solar Aluminium Solar Aluminium Frame Solar Frame Dizel Partikül Filtresi Temizliği